Träning

för alla

Träning hos Tedactive Gym

Tedactive Gym är ett modernt gym i Tanumshede i Norra Bohuslän, där vi erbjuder allmänhet och företag ett komplett träningsutbud med fokus på träning, motion och hälsa.

Vårt mål är att vara Tanums och Västsveriges bästa gym, och det skall vi åstadkomma med hjälp av den bästa personalen, de rätta träningsprodukterna, samt inspirerande och optimala träningsytor.


Vi håller till i stora och ljusa lokaler i Tanumshede med gott om utrymme för både människor och utrustning.

Välkommen till Tedactive Gym i Tanumshede, Tanum.

Vill du komma i bättre form men känner Dig osäker på hur du  skall gå tillväga för att nå ditt mål? Känner du dig vilsen bland alla olika  träningsformer?

Under 45 min får du som medlem en personlig träningsvägledning som bygger på att du skall starta eller fortsätta Din träning på bästa och säkraste möjliga vis! Du får träffa en av våra personliga tränare som hjälper Dig att bygga ett enklare träningsprogram där dina förutsättningar och målsättningar ligger som grund. Även råd och tips om träningsform och utbud på Tedactive ges.

Allt detta ingår i ditt medlemskap!


Hitta din träningsform

Denna träningsform utmanar din funktionella styrka, kondition, flexibilitet och spänst! En cirkelträningsklass där vi tränar dessa delar i olika stationer.

Träningseffekter: Uthållighet, stryka och spänst.

Active 360- Pulse

Denna träningsform utmanar din funktionella styrka, kondition, flexibilitet och spänst! Ett cirkelträningspass där vi tränar i olika stationer, ofta även med inslag av konditionsövningar.

Träningseffekter: Uthållighet, styrka, spänst och puls.

Active 360- Senior

Senioranpassad cirkelträning där vi tränar i stationer.

Träningseffekter: Funktionell styrka, balans kondition och rörlighet.

Active 360-Bas

Denna klasl är en cirkelträning som passar alla. Vi mixar enkla kroppsövningar tillsammans med redskap som ger dig både ökad uthållighet och styrka.Passar alla.

Träningseffekter: Styrka och uthållighet.

Du som gillar träning med fria vikter kommer garanterat att trivas i vår kompletta friviktsavdelning.

På stora generösa ytor har du tillgång till funktionell träning med bl.a. skivstänger, hantlar, TRX och Kettlebells, fasta maskiner, kabelmaskiner med många olika funktioner och övningsmöjligheter.

Som ny medlem på Tedactive får du självklart en kostnadsfri träningsvägledning med genomgång av maskiner och utrustning.

 TEDACTIVES PERFORMANCE-RUM                

Hela golvet i lyftarrummet är lagt med gummimatta för ljud- och stötdämpning vid alla slags lyft. Här får du alltså släppa dina vikter!  

 rummet finns:

 • 1 IPF-godkänd böj/bänkställning

 • 1 böj/bänkställning med säkerhetsarmar och pullupräcke

 •  2 knäböjställningar (ytterligare 3 st finns ute i gymmet)

 • 1 lyftarpodium för styrkelyft och olympiska lyft

 • 1 dubbeldämpat podium för riktigt tunga lyft

 • Eleikos viktskivor från 1,25 kilo till 25 kg samt teknikskivor på 2,5 kg och 5 kg

 • Totalt 10 stänger varav en extra räfflad tävlingsstång och en teknikstång. I gymmet finns även 2 Z-stänger och 1 trap bar

Tidseffektiv och skonsam cirkelträning i grupp som passar alla. Träningen utförs på lättinställda maskiner och stepbrädor, där man tränar styrka och kondition i eget tempo och motstånd.

Passar såväl nybörjare som vana motionärer och är perfekt för den som vill komma igång med sin träning på ett skonsamt sätt.

 Easy Line går även att kombinera med annan träning och konceptet är varierande.

Easy Line passar också utmärkt att köra på egen hand eller t.ex som företagsgrupp.

Be instruktören visa dig Easy Line eller häng med oss på ett gruppträningspass. Vi hjälper dig så att du kan känna dig trygg och få en riktigt bra start!

Se gruppträningsschema för aktuella Easy Line tider.

Välkommen!

Vi erbjuder kvalitetssäkrade gruppträningspass från välkända Les Mills och egna koncept, där träningsglädje står högt i kurs!

På Tedactive kan du välja mellan ett brett utbud av gruppträningsklasser tillpassat dina önskemål. Vi har timmar för alla nivåer, från nybörjare till avancverad. Hitta dina favoriter!

Tedactive har som målsättning att ge dig en unik upplevelse som gör att du väljer att komma tillbaka på gruppträning igen och igen!

Populära pass som Bodypump, Bodybalance, Bodystep och BodyAttack finns självklart hos oss.
Följ gärna länken till Les Mills hemsida för mer information:

Andra gruppträningspass som erbjuds är Cykel, Box, Yoga och Tabata .
Alla gruppträningspass leds av utbildade och inspirerande gruppträningsinstruktörer.

Välkommen till Tedactive Gym i Tanumshede, Tanum.

Tedactive's gruppträningspass 

BODYATTACK

BODYATTACK™ är ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Passet är intervallbaserat som bygger på enkel koordination med atletiska övningar som du tränar utefter din egna nivå. Passar dig som är van vid konditionsträning.

Träningseffekt: Kondition och uthållighet

BOX
Härlig träning med mycket energi. Detta är en klass för alla som gillar tuff fysisk utmaning med inspiration från boxning och kampsport.

Du lär dig slag och olika slagkombinationer. Passet avslutas alltid med core träning.

Träningseffekt: Styrka, kondition, koordination

Cykel
Cykling inomhus inleds med uppvärmning, följt av enkel men tuff konditionsträning och avslutas med nedvarvning och en skön stretch. Passar dig som önskar konditionsträning.
Träningseffekt: Uthållighet, kondition och lokal styrka ben. 

Active360

Denna träningsform utmanar din funktionella styrka, kondition, flexibilitet och spänst! En cirkelträningsklass där vi tränar dessa delarna i olika stationer.

Träningseffekt: Uthållighet, styrka, spänst

Active360-Senior

Senioranpassad cirkelträning där vi tränar i stationer.

Träningseffekt: Funktionell styrka, balans, kondition, rörlighet

MRL

MRL står för fokusområdena Mage-Rumpa-Lår, styrka för mage, rumpa och lår. Huvudsakligen använder vi oss av egen kroppsvikt men kan även använda redskap som hantlar och viktstänger. Timmen för dig som älskar knäböj och utfall! Passar alla.

Träningseffekt: Styrka för lår, rumpa och bålen.

BODYPUMP™
BODYPUMP™ är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme.
Träningseffekt: Styrka och lokal uthållighet.

STYRKA FÖR LÖPARE

Styrketräning för att stärka fot och underben till löpare. Med styrkeövningar blir man starkare, snabbare och förhindrar skador. Löpsteget blir effektivare och löpningen blir skonsammare för kroppen.

PT Fys  station 
Vårt eget program där våra duktiga Personliga tränare har satt ihop ett stationspass som är perfekt för hela din kropp! Här utmanas du både med styrka och kondition.
Träningseffekt: Funktionell grundstyrka, balans,  koordination och kondition. 

Active360-BAS

Denna klass är en cirkelträning som passar alla. Vi mixar enkla kroppsövningar tillsammans med redskap som ger dig både ökad uthållighet och styrka. Passar alla.
Träningseffekt: Styrka och uthållighet

EasyLine - Cirkelträning
Styrketräning i stationsform med maskiner som passar alla. Effektiv träning med som ger dig både ökad uthållighet och styrka. Passar alla.
Träningseffekt: Styrka och uthållighet.

Senior
Funktionell och varierad styrketräning anpassad för dig som varit vuxen ett tag. Vi använder vikter, gummiband och egen kroppsvikt vid övningarna.
Träningseffekt: Funktionell grundstyrka, balans och koordination.

CX Worx
CXWORX® är en bålträning där du använder både gummiband, vikter och din egen kroppsvikt som redskap. Det är ett program som utmanar dig till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärka din kropp.
Träningseffekt: Funktionell grundstyrka, balans och koordination.

BODYSTEP™
Les Milles Bodystep är en energigivande träning som utförs med en step-bräda, ett träningspass som får dig att känna dig fri och levande. I takt till musik och med en justerbar step-bräda utförs enkla övningar över och runt brädan. Konditionsblock sätter igång din förbränning och tonar din kropp tillsammans med styrkeövningar.
Träningseffekt: Kondition, styrka och koordination.

SH´BAM
Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul! Med enkla, men riktigt heta dansmoves är Les Milles SH'BAM® det perfekta sättet att släppa loss stjärnan i dig! Klassen bygger på enkla moves till listettor och reixade gamla favoriter-helt enkelt det perfekta sättet att komma i form!
Träningseffekt: Kondition och koordination och rörelseglädje.

BODYBALANCE™
Innerhåller yogabaserade övningar, men också inslag av Pilates, Tai-chi och Qigong. Övningarna stärker muskler, senor och ligament i hela kroppen samtidigt som du får en förbättrad koordination och balans.
Träningseffekt: Balans, rörlighet, styrka, avspänning och smidighet.

Yoga
En flödande yoga med mjuka och lugna tekniker och med mer ledning. Passar dig som vill ha det lugnare eller som är ny på yoga. Stärker och öppnar och ger kroppsmedvetenhet. Startar med en samlande centrering och avslutas alltid med avslappning. Anpassningsbar till sin egen förmåga.
Träningseffekt: Rörlighet,  styrka , avspänning och ökad kroppskännedom.

Yoga Medel
Här utforskar vi lite mer utmanande sekvenser och jobbar med ett tydlig röd tråd genom klasserna till ett specifikt mål . Alla övningar sker i tät närvaro och kontakt. Anpassningsbar efter sin egen förmåga. Våga kom även om du inte har jättelång erfarenhet av yoga sedan tidigare.
Träningseffekt: Rörlighet, styrka, avspänning och ökad kroppskännedom.

TeenActive 11-15 år Cirkelträning för ungdomar där grundläggande rörelser som stimulerar stabilitet, styrka, balans och kroppskontroll genomförs. 100%rabatt för deltagare 11-15 år
Träningseffekt: Stabilitet, styrka, balans och kroppskontroll.

Family-barn och vuxna tillsammans Ta med hela familjen och kom och träna tillsammans! Kul, enkel och anpassad cirkelträning för barn och vuxna. Ålder från 7 år tillsammans med vuxens sällskap.
Träningseffekt: Stabilitet, styrka, balans kroppskontroll, träningsglädje.

Du som är mellan 11-15 år har möjlighet att träna på våra gruppträningspass och få individuell träningsvägledning!

Listan på fördelar med regelbunden fysisk aktivitet, motion eller idrott för barn och ungdomar kan göras lång. Några av de mest avgörande effekterna av träning är:

 • ökat välbefinnande

 • stärkt självförtroende

 • bättre koncentrationsförmåga

 • ökad inlärningsförmåga

 • ökad muskelstyrka

 • bättre kondition och mindre risk för belastningsskador

Är du mellan 11-15 år kan du köpa vårt ungdomskort som inkluderar gruppträning och gym.

Medlemskapet innebär att barnet/ungdomen får träna i närvaro av målsman eller av målsman annan godkänd myndig person. Från 14 år får man som ungdom träna utan målsman i gymmet samt delta på gruppträning.

Genom våra barn/ungdomsmedlemskap vill vi vara med och bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska aktivitet. Vi vill också möta våra medlemmars önskemål om att kunna träna tillsammans med sina barn/ungdomar.

När du tecknar medlemskap för ditt barn/ungdom inleds medlemskapet med en första träff med träningsvägledare. Vid träningsvägledningen får barnet/ungdomen ett särskilt anpassat träningsprogram anpassat till ålder och motorisk utveckling, samt träningsrekommendationer baserade på träningsbehov och mål med träningen.

Efter den första träningsvägledningen får barnet/ungdomen träna i Tedactives lokaler tillsammans med målsman eller av målsman annan godkänd myndig person. Barnen/ungdomen har utöver tillgång till träningsytan möjligheten att delta på följande utvalda gruppträningsklasser:

TEEN-ACTIVE STYRKA
Ungdomsträning för 11-15 år - Cirkelträning för ungdomar där grundläggande rörelser som stimulerar stabilitet, styrka, balans och kroppskontroll genomförs.

100%rabatt på Teen-Active klassen!! Gratis för dig mellan 11-15 år!
Vid denna klassen behöver inte målsman närvara!

ACTIVE360-BAS
Denna klass är en cirkelträning som passar alla. Vi mixar enkla kroppsövningar tillsammans med redskap som ger dig både ökad uthållighet och styrka. Passar alla.

BODYBALANCE™ 
är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.

BODYSTEP™
Les Milles Bodystep är en energigivande träning som utförs med en step-bräda, ett träningspass som får dig att känna dig fri och levande. I takt till musik och med en justerbar step-bräda utförs enkla övningar över och runt brädan. Konditionsblock sätter igång din förbränning och tonar din kropp tillsammans med styrkeövningar.

CYKEL
Cykling inomhus inleds med uppvärmning, följt av enkel men tuff konditionsträning och avslutas med nedvarvning och en skön stretch. Passar dig som önskar konditionsträning.

EASY LINE -CIRKELTRÄNING
Styrketräning i stationsform med maskiner som passar alla. Effektiv träning med som ger dig både ökad uthållighet och styrka.

SH´BAM
Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul! Med enkla, men riktigt heta dansmoves är Les Milles SH'BAM® det perfekta sättet att släppa loss stjärnan i dig! Klassen bygger på enkla moves till listettor och reixade gamla favoriter-helt enkelt det perfekta sättet att komma i form!

YOGA
Våra yogapass körs efter ashtangayogaens principer; fysisk dynamisk yoga anpassad för att skapa muskulär balans i kroppen. Med andningen i fokus utvecklar yoga din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balansAndra tjänster

Du vet väl att du kan hyra vår gruppträningshall för badminton, bordtennis, innebandy och mjuktennis?

Vi har utrustning för badminton och bordtennis men annan utrustning får du själv ta med dig.

Hallen kan hyras dagtid och helger där inte schemalagda pass ligger bokade.

 • 80 kr/55 min för medlem.

 • 200 kr/55 min för icke medlem.

 • 20 kr för utlåning av 2 st badmintonrackets

Kontakta receptionen för bokning.

Personalen är din viktigaste resurs

En fysiskt aktiv personal är bla friskare, starkare, gladare och sover bättre. Personalen blir därigenom också lönsammare och därför har företagsfriskvård blivit en angelägenhet för alla arbetsgivare. Tedactive Gym anpassar en lösning för varje enskilt företag. Det kan handla om allt från att vi skapar avtal på gymkort för era anställda till gruppträningspass speciellt för ert företag eller håller föreläsningar.

Kontakta mig gärna, så berättar jag mer eller kommer med förslag på upplägg.

Lars Andersson

Lars 2Tel: 076-942 20 16
lars@tedactmanagement.se


Personlig
träning

Tedactive Gym


Uppnå dina mål
boka personlig tränänare

Personlig träning är ett populärt inslag på Tedactive och vi vill att våra medlemmar skall träna rätt utefter egen fysik för att säkerställa god hälsa och bättre resultat.


Tänk om du skulle ha en person som inte tänker på något annat än hur just din träning kan bli roligare och mer effektiv. Som peppar dig när du känner dig lite omotiverad och jublar tillsammans med dig när du når målen.

Din personliga tränare utvärderar din fysiska status och hjälper dig att ta fram målsättningar och ett individuellt träningsprogram som hjälper just dig till en bättre hälsa och fysik.Du får hjälp, motivation och coachning i din träning som gör att du på ett roligt och snabbare sätt når resultat.
Våra personliga tränare (PT) på Tedactive är utbildad, licensierad och har en bred kunskap om allt från kost till motivation och träningsformer.

För att boka din personliga träning ring receptionen - 0525-10700

Priser

1 tillfälle
750 kr/tillfälle

3 tillfälle
630 kr/tillälle (1890 kr)

10 tillfällen
610 kr/tillfälle (6100 kr)

25 tillfällen
595 kr/tillfälle (14875 kr)

50 tillfällen
560 kr/tillfälle (28000 kr)

1 tillfälle
475 kr/tillfälle

3 tillfälle
410 kr/tillfälle (1230 kr)

10 tillfällen
390 kr/tillfälle (3900 kr)

25 tillfällen
380 kr/tillfälle (9500 kr)

50 tillfällen
360 kr/tillfälle (18000 kr)Tedactives Personliga Tränare

John
Tollesson

Utbildningar:

 • Int. Lic. Personlig tränare, Høgskolan I Hedmark.

 • Int. Lic. Fitnessinstruktör, Høgskolan I Hedmark.

 • Int. Lic. Kostrådgivare, DS Trademark.

 • Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Hälsoteket.

Specialiteter:
Skivstångsträning, Förebyggande styrketräning, Rehabträning, Kostrådgivning, Viktminskning, Funktionell träning, Massageterapi och triggepunktsbehandling, Styrka för löpning.

Marie
Karlsson

Utbildningar:

 • Personlig tränare

 • Kostrådgivare

 • Hälsoinformatör

 • Massör

Ida
Gullbrandsson

Utbildning:

 • Personlig tränare